Companii

Ioan Băsea, Croaziere.net: Am vândut croaziere în Caraibe pentru Revelion, un cuplu a plătit 8.000 de euro pentru 11 zile cu zboruri incluse

Ioan Băsea, Croaziere.net: Am vândut croaziere în...

Autor: Mirabela Tiron

20.12.2022, 18:00 242

Preţurile pentru o croazieră diferă foarte mult, în funcţie de linie, de tipul de cabină, de momentul rezervării şi durata şederii.

Ioan Băsea, proprietarul agenţiei de turism croaziere.net, fondată în urmă cu mai bine de 17 ani, spune că de Revelion cerere este pentru croazierele în Caraibe, unde tarifele încep de la 2.500 de euro până la peste 5.000 de euro în funcţie de cabină.

„De Reve­li­on cea mai căuta­tă croazieră este în Caraibe, cu ple­care din La Romana, oraş din Republica Do­mi­nicană. Un cuplu a plătit 8.000 de euro pentru o croa­zieră de 11 zi­le în Caraibe, cu îm­barcare pe 28 de­cembrie. Au zbo­ruri incluse în acest preţ“, a spus pentru ZF Ioan Băsea, proprietarul agenţiei de turism croaziere.net. În 2019, com­pania trimitea 20.000 de turişti în vacan­ţe pe nave de croa­zieră. iar pentru acest an antreprenorul spune că aproape 5.000 de turişti au cumpărat croaziere prin agenţia lui.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO