Companii

Ioana Toma a fost promovată în funcţia de National Key Account Manager după trei ani de experienţă în cadrul Danone, cel mai mare producător de iaurturi din România. Ioana Toma a mai lucrat în Coca-Cola HBC, pentru Nestle Nespresso, dar şi pentru Hasbro

Ioana Toma are o licenţă în management de la ASE şi un master în business management, urmat în cadrul aceleiaşi universităţi.

Ioana Toma are o licenţă în management de la ASE şi un master în business management, urmat în cadrul aceleiaşi universităţi.

Autor: Florentina Niţu

05.01.2023, 11:00 503

Ioana Toma, un executiv cu o experienţă de aproape un deceniu în comerţ şi vânzări, a fost promovată în funcţia de National Key Account Manager după 3 ani de experienţă în cadrul Danone, cel mai mare producător de iaurturi din România şi al doilea cel mai mare producător de lactate de la nivel naţional după cifra de afaceri.

„Sunt bucuroasă să împărtăşesc că am început o să lucrez pe o nouă poziţie, ca National Key Account Manager la Danone“, a postat Ioana Toma pe profilul său de LinkedIn, reţea de socializare pentru mediul de business. Ea ocupă această poziţie de la 1 ianuarie 2023.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO