Companii

Italienii de la Monza sunt în faza de due diligence pentru spitalul oncologic din cadrul Enayati Medical City

 Luca Millitelo, CEO al Monza România.

Luca Millitelo, CEO al Monza România.

Autor: Sorin Pâslaru, Georgiana Mihalache

17.10.2022, 00:07 901

Grupul privat Monza, controlat de italienii de la Policlinico di Monza, sunt în discuţii pentru vânzarea unuia dintre cele patru spitale pe care le deţin în România, cel din cadrul Enayati Medical City, faza tranzacţiei fiind cea de due diligence, adică auditul situaţiei financiare.

„Suntem în faza de due diligenge, este totul confidenţial, nu putem vorbi până la terminarea tranzacţiei. Nu avem un termen stabilit pentru încheierea tranzacţiei. Nu pot să confirm altceva momentan“, a spus pentru ZF Luca Millitelo, CEO al Monza România.

La întrebarea ZF privind existenţa discuţiilor cu un grup medical din Turcia, reprezentantul Monza nu a confirmat acest lucru. Ziarul Financiar a scris recent despre grupul Memorial Hospital din Turcia, un jucător important de pe piaţa de sănătate privată din această ţară, care caută să facă o serie de achiziţii în România, pentru a-şi face astfel intrarea oficială pe plan local.

Monza a avut afaceri de peste 62 mil. euro în 2021, potrivit datelor oferite anterior de reprezentanţii companiei. În total, operatorul privat are patru spitale pe piaţa românească.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO