Companii

Iulian Trandafir, Farmexpert: Farmacia nu e supermarketul de la colţul de stradă. Pacienţii trebuie câştigaţi şi păstraţi

Iulian Trandafir, Farmexpert: Farmacia nu e supermarketul...

Autor: Ioana David

25.07.2013, 20:45 287
Iulian Trandafir, directorul general al distribuitorului de medicamente Farmexpert, spune că în prima jumătate a acestui an compania a înregistrat o cifră de afaceri de 928 mil. lei (211 mil. euro), în creştere cu peste 10% comparativ cu nivelul de 843 mil. lei (192 mil. euro) din acelaşi interval din 2012.
 
 
Şeful distribuitorului estimează că ritmul de creştere din această pe­rioa­dă se va păstra până la finalul anu­lui şi este determinat de un plan implementat în urmă cu mai mulţi ani.
 
„În primul semes­tru din 2013 ne-a inte­re­sat să modernizăm flo­ta. În fiecare an cum­părăm în jur de 50 de maşini noi. Am des­chis un nou depozit la Braşov. Avem şa­se depozite, iar dintre acestea pentru unul sin­gur mai avem de făcut investiţii de mo­der­nizare, urmând să începem construc­ţiile în următoarele luni“, a spus Iulian Tran­da­fir, directorul general al Farmexpert, într-un interviu acordat Ziarului Financiar.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO