Companii

Kronstadt Hospitality Expert: Hotelierii caută soluţii pentru a reuşi să optimizeze costurile. Kronstadt Hospitality Expert este o companie de consultanţă în domeniul ospitalităţii fondată de Alecsandru Blandu

Kronstadt Hospitality Expert: Hotelierii caută soluţii...

Autor: Miruna Diaconu

10.11.2020, 16:30 284

Alecsandru Blandu, fondatorul com­­paniei de consultanţă în domeniul hotelier Kronstadt Hospitality Expert din Braşov, spune că înainte de izbucnirea pan­­demiei, hotelierii nu prea apelau la ser­viciile de consultanţă, fiind de părere că nu au nevoie atâta timp cât există cerere.

Totuşi, odată cu pandemia acest lucru s-a schimbat ca urmare a faptului că mulţi hotelieri au avut nevoie de ajutor pentru gestionarea afacerilor.

“Dacă până anul trecut încercai să îţi vinzi serviciile de predeschidere chiar şi pentru hoteluri de 20-30 de camere în­tâm­pinai reticenţă din partea ho­telierilor. Lucrurile mergeau din inerţie datorită cererii, hotelierii erau foar­te reticenţi la ceea ce înseamnă con­sul­tanţă. Anul acesta avem con­tracte care s-au prelungit şi oamenii au simţit că se pot baza pe noi”, spune pentru ZF, Alecsandru Blandu, fondator Kronstadt Hospitality Expert.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO