Companii

La Fântâna, deţinut de fondul de investiţii suedez Oresa Ventures şi Cristian Amza, are un buget de investiţii pentru 2021 de 44 mil. lei

La Fântâna, deţinut de fondul de investiţii suedez...

Autor: Florentina Niţu

25.05.2021, 07:45 1149

La Fântâna, unul dintre cei mai importanţi furnizori locali de apă îmbuteliată - în sistem watercooler - pentru companii, deţinut de fondul de investiţii suedez Oresa Ventures şi antreprenorul român Cristian Amza, vrea să extindă capacitatea de producţie a fabricii de la Tălmaciu, din judeţul Sibiu.

„Un prim proiect de investiţii îl reprezintă dezvol­ta­rea facilităţilor de service în centrele noastre de la Bucureşti şi de lângă Sibiu. Al doilea proiect are legătură cu fabrica de la Tălmaciu, unde extindem capacitatea de producţie. Iar un al treilea proiect îl reprezintă dezvoltarea de noi produse şi servicii. Avem un nou serviciu, naţional, de livrare a apei de izvor la domiciliu în sticlă reutilizabilă de 8 litri“, au spus reprezentanţii La Fântâna.

La Fântâna are un buget de investiţii de 44 de milioane de lei pentru 2021, după ce anul trecut a investit peste 30 de milioane de lei. Astfel, investiţiile companiei în perioada 2019-2021 trec de 100 de milioane de lei, potrivit oficialilor businessului.

Compania deţine două fabrici, în Bucureşti şi în judeţul Sibiu, dar şi propriile laboratoare de analiză a apei, care este captată dintr-un izvor din Tălmaciu.

 

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro