Luchi Georgescu renovează cu 1,9 mil. € hotelul Favorit din Venus

Secțiune susținută de Medlife Logo

10 iun 2016 Autor: Mirabela Tiron

Luchi Georgescu mai deţine acţiuni şi la producătorul de mezeluri Meda Prod 98 şi la producătorul de vin Vincon. Ea este una dintre cele mai puternice antreprenoare din industria alimentară.

Luchi Georgescu, antreprenoarea care deţine două hoteluri în staţiunea Venus de pe litoralul românesc, cu 348 de camere, spune că tot profitul obţinut îl reinvesteşte în aducerea la trei stele a unităţii Favorit, investiţia totală estimată fiind de 1,9 mi­lioane de euro.

„Până acum am renovat o parte din camere cu 900.000 de euro, mai avem nevoie de un milion de euro. Hotelul are în prezent un tronson de camere de două stele şi unul de trei stele. Avem în plan şi re­no­varea unui complex de vile pe care îl de­ţinem tot în staţiunea Venus“, a spus ea.

Întrebată dacă ia în calcul şi alte investiţii în turism, Luchi Georgescu a declarat că „până nu ajungem la un nivel de clasificare decent cu activele pe care le avem, nu facem investiţii în altele“.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 10.06.2016

*MedLife susține informarea și educarea ca sursă principală de dezvoltare a unui business sănătos. De aceea, recomandăm informarea continuă cu ajutorul articolelor din secțiunea Companii!

 
Cuvinte cheie:
Luchi Georgescu
, renovare
, hotelul Favorit
, Venus
, investitie
, statiune
, litoral
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide