Companii

Mall nou la 350 de kilometri de Bucureşti: GTC deschide în mai un centru comercial în Burgas

Mall nou la 350 de kilometri de Bucureşti: GTC deschide în mai un centru comercial în Burgas

Autor: Cristi Moga

17.04.2012, 10:58 1138

Compania de dezvoltare imobiliară GTC, care deţine pe piaţa locală proiectul de birouri City Gate din nordul Capitalei, dar şi patru malluri sub brandul Galleria, va deschide luna viitoare un nou centru comercial sub această denumire la 350 de kilometri de Bucureşti, în oraşul Burgas din Bulgaria, situat pe litoralul Mării Negre.

Proiectul va avea o suprafaţă închiriabilă de 35.000 de metri pătraţi şi printre chiriaşi se vor număra companiile Carrefour, Inditex, H&M, Pure Fitness sau Cinema City.

GTC speră la rezultate bune cu acest mall şi datorită celor aproximativ un milion de turişti care vizitează anual oraşul Burgas, o bună parte dintre aceştia fiind reprezentată de către românii aflaţi în vacanţa de vară. Pe lângă aceştia, populaţia stabilă a oraşului este de circa 215.000 de persoane.

Cel mai recent mall deschis de GTC pe piaţa locală a fost inaugurat toamna trecută la Arad, unde compania israeliană a investit peste 60 de milioane de euro într-un mall de dimensiuni similare.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO