Companii

Mazars firma internaţională de audit şi consultanţă a pus bazele unei reţele cu Forvis, a opta cea mai mare firmă de profil din Statele Unite

Mazars firma internaţională de audit şi consultanţă...

Autor: Valeriu Dănilă

15.11.2023, 19:32 163

Mazars, una dintre cele mai mari companii internaţionale de audit şi consultanţă în afaceri, şi FORVIS, cea de-a opta cea mai mare firmă de profil din Statele Unite, anunţă astăzi formarea unei noi reţele globale, avansând astfel în top 10 al celor mai mari reţele la nivel mondial , începând cu 1 iunie 2024. Noua reţea va oferi oportunitatea ambelor companii să crească la nivel global, prin extinderea capacităţilor lor de a răspunde solicitărilor clienţilor, în special ale celor cu nevoi internaţionale.

Noua reţea globală va opera sub un singur brand, Forvis Mazars, se arată în comunicatul de presă.

„Sunt încântat de această nouă reţea formată din Mazars şi FORVIS şi extrem de entuziasmat de oportunităţile pe care aceasta le va aduce pentru ambele companii, în ceea ce priveşte îmbunătăţirea serviciilor oferite clienţilor noştri şi sprijinirea angajaţilor noştri”, a declarat Hervé Hélias, Chairman of the Executive Board, Mazars Group.

 „Suntem mândri să introducem în industria noastră un model de reţea inovator şi bucuroşi să continuăm această călătorie împreună. La Mazars, ne sprijinim clienţii să îşi construiască şi dezvolte afacerile cu încredere, iar crearea acestei noi reţele, formată din colaborarea noastră cu FORVIS, completează parteneriatul nostru internaţional integrat şi avansează semnificativ strategia globală a Mazars. Ne bucurăm să punem la dispoziţia clienţilor noştri resursele puternice ale parteneriatului nostru internaţional, acoperind 100 de ţări, şi să aducem beneficiile parteneriatului naţional extins al FORVIS din SUA, care operează ca o singură entitate în Statele Unite. Această evoluţie ne consolidează prezenţa pe care ne-am dorit să o avem în SUA şi ne confirmă poziţia în top 10 reţele globale, cu o amploare şi o extindere considerabile”, mai adaugă acesta.

„Formarea unei reţele formată din două companii, care operează sub un singur brand global, accelerează strategiile noastre comune. Aceasta reprezintă o oportunitate de a servi clienţii noştri într-un mod mai eficient, mai ales pe cei cu cerinţe internaţionale, şi de a susţine dezvoltarea continuă a echipei noastre. Organizaţiile noastre se cunosc foarte bine, având o istorie solidă de colaborare şi împărtăşind culturi similare centrate pe importanţa acordată oamenilor şi clienţilor", a subliniat Tom Watson, CEO, FORVIS.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO