Companii

MedLife cumpără clinicile stomatologice DentEstet şi ajunge la a zecea achiziţie din ultimii şase ani

MIHAI MARCU, preşedintele consiliului de administraţie
al MedLife

MIHAI MARCU, preşedintele consiliului de administraţie al MedLife

Autor: Cristina Roşca

20.04.2016, 00:08 1433

MedLife, liderul pieţei de servicii medicale private din România, a preluat pachetul majoritar în cadrul grupului de firme DentEstet care cuprinde şapte clinici stomatologice cu afaceri de 5,5 mil. euro anul trecut. MedLife este astfel la a doua preluare din acest an şi a zecea de după 2010, anul când a făcut prima achiziţie.

Ziarul Financiar a scris încă de acum aproape o săp­tămână că MedLife nego­ciază preluarea clini­cilor stomatologice DentEstet şi că discuţiile sunt într-un stadiu avansat. La momentul acela părţile implicate nu au oferit comentarii pe marginea subiectului. Acum tranzacţia se află pe masa Consiliului Concurenţei.

„În următoarea perioadă ţintim să extindem grupul de clinici Dent Estet cu cel puţin una-două unităţi noi în fiecare an, stomatologia urmând să devină una dintre cele şase divizii de business din cadrul MedLife, alături de hiperclinici, laboratoare, spitale, maternităţi şi farma­cii“, a spus Mihai Marcu, pre­şe­dintele consiliului de administraţie al MedLife. Până acum MedLife nu a fă­cut nicio achiziţie pe segmentul sto­ma­­to­­logic, segment de piaţă unde com­­pania deja era prezentă cu brandul Dentalife. Sub acest brand compania de­ţine doar o unitate în zona Unirii, un­de se află şi una dintre principalele sale clinici.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO