Companii

Menatwork, un grup italian cu 4 fabrici de materiale de construcţii lângă Bucureşti a avut în 2018 afaceri de 50 milioane euro, plus 20%. „Piaţa este vulnerabilă. Este o provocare să ne concentrăm pe creştere şi dezvoltare, şi nu pe apărare şi adaptare continuă“.

Menatwork, un grup italian cu 4 fabrici de materiale de...

Autor: Alina-Elena Vasiliu

19.04.2019, 09:11 639

Grupul de companii din construcţii Menat­work, care integrează şapte firme, şi-a majorat vânzările cu circa 20% în 2018 şi a ajuns la o cifră de afaceri totală de peste 50 de milioane de euro.

„Anul 2019 va fi unul de consolidare, în care vom urmări întărirea relaţiilor cu partenerii – furnizori şi clienţi. Pentru Arca Studio Construct, firma prin care comercializăm şi instalăm produsele (cea mai mare companie din grup – n. red.), ne propunem o cifră de afaceri de 35 de milioane de euro, în creştere faţă de anul trecut cu 15%. În ceea ce priveşte echipa, urmărim creşterea, prin atragerea viitorilor angajaţi cu un profil tehnic-comercial dezvoltat, care să fie în măsură să susţină linia pe care s-a înscris grupul“, spune Monica Grafu, director general al grupului Menatwork.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO