Companii

Mişcări pe piaţa importatorilor auto: Integrarea Opel în cadrul Trust Motors intră în linie dreaptă. Gheorghe Dolofan va începe 2021 cu patru mărci în portofoliu

Cristian Milea, country director Opel pentru România în cadrul Opel Southeast Europe

Cristian Milea, country director Opel pentru România în cadrul Opel Southeast Europe

Autor: Bogdan Alecu

09.10.2020, 09:30 1131

Pentru moment Trust Motors şi Opel România îşi desfăşoară activitatea independent.

Gheorghe Dolofan, acţionarul Trust Motors, ultimul business antreprenorial de pe piaţa auto românească de import, a intrat în linie dreaptă cu preluarea mărcii Opel, iar cel mai probabil omul de afaceri va începe 2021 cu patru mărci în portofoliu – Peugeot, Citroen, DS şi Opel. Mutarea are loc în condiţiile unei pieţe auto lovite de criza provocată de pandemie, cu volume în scădere, unde lupta pentru fiecare client este tot mai puternică.

„Consiliul Concurenţei a validat tranzacţia, iar aceasta îşi urmează cursul aşa cum a fost anunţată de părţi. Până la finalul anului este de aşteptat să fie parcurşi toţi paşii. Echipa Opel România, în ansamblul ei, urmează a fi integrată în Trust Motors. La momentul acesta şi eu sunt parte a echipei“, a spus Cristian Milea, country director Opel pentru România în cadrul Opel Southeast Europe.

Pentru moment Trust Motors şi Opel România îşi desfăşoară activitatea independent, iar odată finalizată preluarea, Trust Motors va integra businessul Opel în businessul său actual, cu sprijinul ambelor echipe.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO