Companii

Nawaf Salameh, Alexandrion Group: De la anul putem livra un milion de sticle de spumant Rhein. Tocmai am bătut palma cu un importator din India

Nawaf Salameh, preşedinte fondator al Alexandrion Group: Avem spaţii suficiente de producţie. Din acest milion de sticle, jumătate vor fi vândute la export.

Nawaf Salameh, preşedinte fondator al Alexandrion Group: Avem spaţii suficiente de producţie. Din acest milion de sticle, jumătate vor fi vândute la export.

Autor: Mădălina Dediu Panaete

24.10.2022, 00:05 1382

Nawaf Salameh, preşedinte fondator al Alexandrion Group, cel mai mare jucător de pe piaţa băuturilor spirtoase, spune că vrea să crească producţia spumantelor Rhein, produse în Pivniţele Rhein & CIE din Azuga, şi să livreze jumătate din producţie la export. 

Pivniţele Rhein & CIE, parte din The Iconic Estate, divizia de vinuri a grupului Alexandrion, sunt cea mai veche locaţie unde se produce, fără întrerupere de la înfiinţare (1892) şi până în prezent, vinul spumant după o metoda tradiţională din Franţa.

„Vrem să promovăm Rhein ca băutura regilor şi să fie vândută oriunde se respectă casele regale. (...) Tocmai am bătut palma cu un impor­tator din India cu care lucrăm la câteva strategii. Acum vânzările de spumante Rhein sunt în jurul a 100.000 de sticle, dar nu vrem să depăşim un milion de sticle vândute. Deja avem sticlele la învechit, la anul suntem pregătiţi. Avem spaţii suficiente de producţie.“

„Din acest un milion de sticle, jumătate vor fi vândute la export“, a spus pentru ZF Nawaf Salameh.

În ultimii ani, grupul a mizat pe extinderea portofoliului de produse, dar şi pe dezvoltarea internaţională. Astăzi, grupul este prezent pe 60 de pieţe.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO