Companii

Nicoleta Eftimiu a preluat conducerea reţelei de clinici veterinare a Mars din Italia

Nicoleta Eftimiu a preluat conducerea reţelei de clinici...

Autor: Mădălina Dediu Panaete

30.01.2024, 00:07 1075

Nicoleta Eftimiu, un executiv care a activat circa 20 de ani în cadrul sistemului Coca-Cola, a preluat funcţia de general manager al AniCura Italia, divizia de clinici veterinare a gigantului Mars, conform LinkedIn.

În total, AniCura are circa 500 de clinici şi spitale în 15 ţări din Europa, conform datelor de pe site-ul Mars. Iar în Italia sunt peste 30 de astfel de puncte dedicate îngrijirii animalelor.

Gigantul Mars are o divizie de servicii veterinare – Mars Veterinary Health, dar şi producţie de hrană pentru animale (Mars Petcare). Printre brandurile din portofoliul grupului se află şi Pedigree, Whiskas şi Royal Canin. În plus, Mars are şi branduri de dulciuri (Snickers) şi alte branduri de alimente.

Nicoleta Eftimiu a ocupat anterior funcţia de vice-president şi general manager Central Europe în cadrul The Coca-Cola Company, fiind responsabilă de la biroul din Viena de operaţiunile din Austria, Elveţia, Ungaria, Cehia şi Slovacia, conform LinkedIn. A ocupat această funcţie timp de peste patru ani. Anterior, ea a fost country general manager al Coca-Cola România, fiind responsabilă de echipa de la Bucureşti care gestionează brandurile gigantului Coca-Cola.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO