Companii

Noile tarife Tarom, intre 71 si 98 de euro

09.10.2006, 19:17 28

Tarifele TAROM pe cursele interne vor fi reduse la jumatate incepand cu 15 octombrie si vor varia intre 71 si 98 de euro pentru calatoriile dus-intors, a declarat Radu Berceanu, ministrul transporturilor.
Odata cu integrarea in Uniunea Europeana si cu introducerea reglementarii "open sky" (prin care o companie straina nu va mai fi conditionata sa faca curse doar dinspre sau spre tara de origine) operatorii straini vor opera in Romania si curse interne. In aceste conditii, TAROM si-a revizuit politica de preturi si si-a propus introducerea unor noi destinatii, spune ministrul transporturilor.
Compania opereaza zboruri interne pe rutele Bucuresti-Timisoara, Bucuresti-Cluj, Oradea-Baia Mare, Oradea-Satu-Mare si Iasi, Sibiu-Targu Mures si Bacau-Suceava.
Cea mai ieftina calatorie dus-intors este spre destinatia Targu Mures si va costa 71 de euro. Bucuresti-Cluj va fi cea mai scumpa ruta, iar pretul unei calatorii dus-intors va ajunge la 98 de euro. Totodata, pe ruta Bucuresti-Timisoara o calatorie dus-intors va costa 91 de euro, pe ruta Bacau-Suceava va fi 73 de euro, pe relatia Sibiu va fi 78 euro, 81 euro pe relatia Baia Mare, 82 euro pe relatia Iasi, 83 euro pe Satu Mare si 92 euro pe relatia Oradea
Ministrul transporturilor a mai spus ca aeroporturile Timisoara si Arad, respectiv cele din Constanta si Tulcea, ar trebui sa colaboreze mai strans sau chiar sa fuzioneze.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO