Companii

Office Depot mizează pe afaceri de 45 de milioane de lei. „Trendul uşor crescător se va păstra“

Office Depot mizează pe afaceri de 45 de milioane de...

Autor: Laurentiu Cotu

30.03.2016, 00:00 29

Compania americană Office De­pot Service Center, furnizor de servicii financiar-contabile, esti­mează pentru acest an o cifră de afaceri de 45,5 mil. lei (10,2 mil. euro), mai mult cu 2% faţă de anul trecut, pe fondul unei uşoare creşteri a pieţei ser­vi­ciilor exter­na­li­zate.

Centrul european de servicii financiare Office Depot a fost deschis la Cluj în august 2007, cu scopul de a oferi suport pen­tru operaţiunile fi­nan­ciare ale com­pa­niei la nivel paneuro­pean. La Cluj, compania des­făşoară în prin­cipal ope­raţiuni de suport fi­nanciar-contabil, la care se adaugă ac­tivităţi legate de gestiunea ba­zelor de date, suport vânzări, ma­na­ge­mentul unor pro­iecte şi al unor apli­caţii infor­matice la nivel euro­pean.

„Anticipăm că trendul uşor crescător pe piaţa serviciilor externalizate se va păstra şi în acest an. Anul 2016 va fi un an de stabilizare sau chiar de creştere a oper­aţiunilor, pe fondul îmbună­tăţirii proceselor gestionate“, au declarat pentru ZF Transilvania reprezentanţii companiei Office Depot Service Center.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO