Companii

Pandora Prod din Focşani, unul dintre cei mai mari producători de îmbrăcăminte locali, a crescut cu 20% în 2023

Businessul fondat acum circa două decenii de familia Simiz a avut în cel mai bun moment circa 1.200 de salariaţi, însă apoi numărul oamenilor a scăzut.

Businessul fondat acum circa două decenii de familia Simiz a avut în cel mai bun moment circa 1.200 de salariaţi, însă apoi numărul oamenilor a scăzut.

Autor: Cristina Roşca

24.01.2024, 16:20 85

Această mutare a venit pentru a acoperi nevoia de personal a companiei Pandora Prod, oamenii fiind necesari pentru a face faţă comenzilor În 2023, cifra de afaceri a producătorului din Vrancea a crescut cu circa 20% faţă de anul anterior În 2022, businessul a depăşit 216 mil. lei, un nivel record.

Compania Pandora Prod din Focşani, judeţul Vrancea, unul dintre cei mai mari producători de îmbrăcăminte din România, a preluat cei 350 de salariaţi ai fabricii Roşca Conf din acelaşi oraş pentru a face faţă cererii venite din partea retailerilor. Acordul între părţi a vizat şi o parte din utilaje, dar nu şi fabrica în sine, spune Dorel Simiz, acţionarul Pandora Prod.

„Am preluat cei peste 350 de salariaţi ai Roşca Conf, astfel că am ajuns la circa 1.200 de oameni. Am luat această decizie pentru că aveam nevoie de personal pentru a onora comenzile“, mai spune antreprenorul.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO