Companii

Pescăria lui Matei din Agigea mizează pe afaceri de aproape 11 milioane de lei la final de 2018

Pescăria lui Matei din Agigea mizează pe afaceri de...

Autor: Alexandra Cepăreanu

11.08.2018, 17:03 1199

Pescăria lui Matei din comuna Agigea, Constanţa, mizează pe afaceri de aproape 11 milioane de lei în 2018, în condiţiile în care în lunile de vară restaurantul este ocupat la capacitate maximă, reprezentanţii adăugând că nu fac rezervări. „Nu ştiu ce să zic, sper să crească. Să spunem cu 10% mai mult decât cifra de afaceri înregistrată în 2017.

Pe mine nu mă interesează cifrele, eu muncesc din pasiune“, a spus pentru ZF Matei Datcu, proprietar Pescăria lui Matei. Pescăria lui Matei a luat naştere în 2012, fiind o afacere de familie.

Anul trecut, restaurantul a înregistrat o cifră de afaceri netă de 9,8 milioane de lei şi un profit brut de 3,2 milioane de lei, potrivit datelor publicate pe site-ul Ministerului de Finanţe.

Personalul restaurantului este format din 80 de angajaţi, la care se adaugă şase pescari şi cinci oameni care lucrează la cherhana. De altfel, capacitatea maximă a restaurantului este de aproximativ 200 de locuri, în sezonul cald fiind ocupat în totalitate. 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO