Companii

Polisano a investit două milioane de euro într-un centru de bioechivalenţă la Sibiu. GALERIE FOTO

Galerie foto

Galerie foto

Autor: Emil Popescu

23.09.2015, 00:02 827

"Existenţa studiilor de bioechivalenţă pentru medicamentele generice este obligatorie, fără această ultimă verigă în lanţul cercetării nefiind posibilă lansarea medicamentelor generice pe piaţă", arată producătorul de medicamente, într-un comunicat.

Centrul permite internarea simultană a 26 de subiecţi, în cinci saloane. Construcţia în care se vor desfăşura studiile clinice de bioechivalenţă a fost finalizată în decembrie 2014. Agenţia Naţională a Medicamentelor şi Dispozitivelor Medicale a eliberat la 9 septembrie autorizaţia pentru efectuarea de studii clinice în domeniul medicamentului, astfel că unitatea va putea fi inaugurată.

Noul centru va efectua studii clinice pentru moleculele dezvoltate de Polosano, dar şi de către alte companii farmaceutice.

Polisano Pharmaceuticals reprezintă o investiţie de 67 milioane euro şi face parte din grupul Polisano,  o afacere construită de familia medicului Ilie Vonica, şi  asigură de servicii integrate de sănătate.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO