Companii

Prima zi de pe aeroportul Otopeni: Wizz Air a transportat 5.000 de pasageri

Autor: Mirabela Tiron

27.03.2012, 12:23 195

Compania low-cost Wizz Air a transportat 5.000 de pasageri în prima zi de operare pe aeroportul din Otopeni, potrivit oficialilor companiei. Ei nu au transmis câţi pasageri aveau într-o zi de duminică pe aeroportul din Băneasa.

"Primul zbor operat de la noua bază a fost spre Londra. Operaţiunile au continuat la timp pe parcursul zilei cu 15 zboruri (segmente) transportând pasagerii spre destinaţii din Vestul Europei. Wizz Air a transportat duminică aproximativ 5.000 de pasageri din şi spre Bucureşti", potrivit oficialilor companiei.

Compania a anunţat recent că zboruri către Memmingen (Germania), Verona (Italia) şi Palma de Mallorca (Spania) au fost adăugate listei de destinaţii deservite de pe Otopeni. Wizz Air operează din Bucureşti 123 de zboruri săptămânale (segmente) către 24 de destinaţii din Europa de Vest.

"Cu doar o lună pentru a muta operaţiunile a 5 aeronave, a trebuit să acţionăm rapid şi eficient," a declarat John Stephenson, Executive Vice President, Wizz Air.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Urmează ZF Bankers Summit'24