Companii

Primark deschide primul magazin din România la timp pentru a prinde perioada sărbătorilor de iarnă, care rotunjeşte puternic vânzările retailerilor de modă, dar nu numai

Magazinul Primark din ParkLake va măsura 3.735 mp, suprafaţă împărţită pe două etaje

Magazinul Primark din ParkLake va măsura 3.735 mp, suprafaţă împărţită pe două etaje

Autor: Cristina Roşca

18.11.2022, 00:06 3867

♦ Gigantul irlandez ţintea iniţial să deschidă primul magazin local în noiembrie, iar al doilea în decembrie, însă are probleme în a găsi personal, conform datelor ZF l Doar pentru o unitate, retailerul are nevoie de aproape 300 de oameni.

Retailerul de modă Primark va deschide primul magazin din România pe 15 decembrie, urmând să prindă astfel peri­oada sărbătorilor de iarnă, cea care rotun­jeşte puternic vânzările actorilor din co­merţ, indiferent de tipul său. Moda nu face excepţie.

Această primă unitate, ce va fi amplasa­tă în centrul comercial ParkLake, ar fi tre­buit să se deschidă în noiembrie, conform surselor ZF. Întârzierea a fost cauzată de faptul că irlandezii nu au găsit la timp oa­menii necesari.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO