Companii

Prime Kapital a inaugurat primul mall din Alba Iulia, investiţie de 47 mil. euro

Prime Kapital a inaugurat primul mall din Alba Iulia,...

Autor: Bogdan Alecu

04.09.2023, 10:00 2036

Prime Kapital, unul dintre cei mai activi dezvol­tatori de centre comerciale de pe piaţa locală, a investit 47 de milioane de euro în Carolina Mall, primul mare centru comercial din Alba Iulia, care vine cu peste 70 de magazine, între care primul hipermarket Carrefour din Alba Iulia, o zonă de ser­vi­cii şi fashion şi o zonă de food court. Noul mall are o su­pra­faţă construită to­tală de peste 33.100 mp şi o ca­pacitate de peste 1.100 de locuri de parcare. Lista magazinelor este comple­tată printre alţii de Reserved, Douglas, Teilor, Splendor, C&A, New Yorker şi LC Waikiki.

Dezvoltatorii au livrat în prima jumătate a anu­lui patru proiecte de retail modern, cu o suprafaţă totală de 30.000 de metri pă­traţi, în Giurgiu, Călă­raşi, Dej şi Vaslui, în timp ce în al doilea semestru oferta nouă va fi mult mai con­sistentă, cu aproape 260.000 de metri pătraţi de spaţii ce sunt programate a fi finalizare până la sfârşitul anului, arată datele companiei de consultanţă imobiliară Cushman & Wakefield Echinox.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO