Companii

Primul pas spre extinderea platformei de la Oarja, Argeş: Globalworth extinde Piteşti Industrial Park şi aduce Caroli lângă Dacia. Contractul a fost semnat pentru o perioadă de zece ani

Suprafaţa depozitului care va deservi Caroli Foods Group în toată România este de aproximativ 6.800 de metri pătraţi

Suprafaţa depozitului care va deservi Caroli Foods Group în toată România este de aproximativ 6.800 de metri pătraţi

Autor: Bogdan Alecu

23.02.2022, 00:05 6827

Globalworth Industrial, com­p­ania care deţine platforma logistică de la Oarja, unde singura prezenţă era centrul logistic Dacia, aduce şi pro­ducătorul de mezeluri Caroli lân­gă cel mai mare depozit al construc­to­rului de la Mioveni.

Suprafaţa depozitului care va de­ser­vi Caroli Foods Group în toată Ro­mâ­nia este de aproximativ 6.800 de metri pătraţi şi contractul de închi­riere a fost semnat pentru o perioadă de zece ani. „Pe lângă spaţiile de depozi­ta­re, am asigurat şi amenajarea spaţi­ilor cu zone de temperatură contro­la­tă, o di­recţie în care Globalworth Industri­al a început să se dezvolte tot mai pu­ter­nic“, a declarat Mihai Zaharia, direc­tor de investiţii la Globalworth Ro­mâ­nia şi director pieţe de capital la Globalworth Group.

Dimitris Raptis, Group CEO al Globalworth, declara încă din 2017, anul achiziţiei centrului logistic de la Simon Roth, că vizează o extindere a acestuia. De asemenea, şi în februarie 2021 oficialii Globalworth anunţau discuţii cu potenţiali chiriaşi – aceştia spu­neau că „Oarja nu este doar pen­tru Automobile Dacia. Legat de extindere, putem confirma că vom mai construi lângă Centrul de Piese Dacia, nu pentru brandul Dacia“.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO