Antreprenori locali

Priorităţile Farmec Cluj sunt online-ul şi magazine proprii, de brand. În 2017 valoarea medie a bonului de cumpărături a fost dublă faţă de 2016

21 mai 2018 Autor: Cristina Rosca

Producătorul de cosmetice Farmec din judeţul Cluj pariază în acest an pe extinderea reţelei proprii de magazine, pe dezvoltarea online-ului şi pe lansarea de noi produse, strategie ce ar urma să menţină businessul companiei pe un trend ascendent la fel ca în fiecare din ultimii ani. Per total, compania şi-a majorat în 2017 cifra de afaceri cu peste 9%, până la 214 milioane de lei.

„În 2017, numărul de spaţii Farmec şi Gerovital s-a dublat - de la 11 centre existente la final de 2016 la 21 de spaţii la final de 2017. Şi în acest an vom continua să extindem în forţă reţeaua naţională de magazine de brand. Până la finalul lui 2018 am planificat deschiderea a 10 magazine noi - opt spaţii Gerovital şi două centre Farmec“, spune Codrean Pop, director de vânzări Farmec, cel mai puternic producător de cosmetice de pe piaţa locală.

Farmec şi-a lansat o platformă proprie online care a ajuns la vânzări de 1,5 mil. euro anul trecut, în urcare cu 23% comparativ cu 2016. El adaugă însă că şi reţeaua offline a continuat să îşi majoreze vânzările, cu un trafic în creştere şi cu o valoare medie a bonului de cumpărături dublă faţă de 2016.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 21.05.2018

 
Cuvinte cheie:
Antreprenori locali
, Farmec Cluj
, online
, magazine proprii
, cumparaturi
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide