Companii

Producătorul belgian de acoperişuri Metigla se aşteaptă la afaceri cu 15% mai mari în 2019, după investiţii în producţie şi depozite

Liviu Mistodinis, director general al Metigla: Ne dorim să extindem în special echipa comercială, departamentul de calitate, dar şi echipele de producţie şi logistică.

Liviu Mistodinis, director general al Metigla: Ne dorim să extindem în special echipa comercială, departamentul de calitate, dar şi echipele de producţie şi logistică.

Autor: Alina-Elena Vasiliu

24.05.2019, 00:05 545

În 2018, afacerile Metigla au fost de 13,5 mil. euro ♦ Anul acesta, compania are un buget de investiţii de 3,5-4 mil. euro, pentru dezvoltare şi modernizare.

Producătorul belgian de înveli­tori metalice Metigla a vândut în 2018 sisteme pentru învelitori metalice în va­loare totală de 13,5 milioane de euro, în creş­tere cu 16% faţă de anul anterior. Cu un număr me­diu de 93 de angajaţi anul trecut, Metigla a înre­gistrat creşteri pe toate diviziile de produse, dar în special pe cea de industrial, adică pro­duc­ţia de panouri termoizolante cu vată minerală şi profile zincate.

Până anul trecut, compania a purtat numele Coilprofil, însă în vara lui 2018 a trecut printr-un proces de rebranding. Fabrica Metigla se află în localitatea Ceptura, din judeţul Prahova. „Am trecut într-o nouă etapă de dez­vol­tare. În anul 2018, am finalizat prima fază a celui mai amplu program de investiţii de până acum, în valoare de 6 milioane de euro, care se va încheia în 2020“, spune Liviu Mistodinis, directorul general al Metigla.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO