Companii

Producătorul de aparatură medicală Hamilton va investi 18 mil. euro în extinderea fabricii din Giarmata, judeţul Timiş

Producătorul de aparatură medicală Hamilton va investi...

Autor: Laurentiu Cotu

13.12.2022, 17:00 261

♦ „Produsele Hamilton fabricate în România au avut o contribuţie semnificativă în lupta mondială împotriva Covid-19“.

Producătorul de aparatură medicală Hamilton Central Europe, are în plan o investiţie de aproximativ 18 mil. euro, pentru construcţia unei noi clădiri (trei niveluri destinate activităţilor de producţie şi patru nivele pentru birouri), în vecinătatea actualei fabrici din localitatea Giarmata, judeţul Timiş. Finalizarea investiţiei este prevăzută pentru sfârşitul anului 2023.

„Noul spaţiu va deservi noile divizii a­nun­ţate anul acesta sau cele pe care avem în vedere să le dezvoltăm, cum sunt departa­men­tele de procesare tablă (metal sheet pro­cessing) şi cel de dispozitive de laborator (general laboratory devices) dar şi extinderi, cum este extinderea departamentului me­di­cal. În cadrul acestui departament producem consumabile folosite în aparatura de asis­tenţă respiratorie. Alături de aceste produse, produsele Hamilton fabricate în România au avut o contribuţie semnificativă în lupta mon­dială împotriva Covid-19: de la componente critice pentru ventilatoarele Hamilton şi pentru tehnologia de testare automată PCR Corona, până la nenumăraţi senzori utilizaţi în producţia vaccinurilor“, a declarat Ciprian Ractei, director general al Hamilton Central Europe, într-un comunicat de presă.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO