Companii

Producătorul de carne Carmistin, al familiei Paraschiv, a promovat-o pe Ligia Smadu în funcţia de director de marketing, la un an după ce a adus-o de la Cris-Tim

Autor: Florentina Niţu

18.08.2021, 00:01 1154

Grupul Carmistin, unul dintre cei mai mari jucători de pe piaţa agroalimentară, controlat de familia Paraschiv, a promovat-o pe Ligia Gabriela Smadu în funcţia de marketing manager în cadrul Carmistin International, una dintre principalele companii din grup, potrivit datelor publicate de aceasta pe LinkedIn, reţea de socializae pentru mediul de business.  

Executivul are o experienţă de circa zece ani în domeniul promovării în industria alimentară şi studii economice superioare la Academia de Studii Economice din Bucureşti, potrivit informaţiilor publicate pe profilul său de LinkedIn. Ligia Gabriela Smadu a mai activat ca brand & category marketing manager timp de doi ani şi jumătate pentru producătorul de mezeluri Caroli Foods, deţinut de grupul spaniol Sigma, dar şi patru ani pentru grupul Macromex, unul dintre cei mai importanţi jucători din industria alimentară românească, care cuprinde branduri precum Edenia, Corso, La Strada şi Philadelphia. Acolo, ea a ocupat funcţii de la marketing assistant până la category manager. 

Ligia Gabriela Smadu a fost recrutată de grupul Carmistin în toamna anului trecut pe poziţia de senior group brand manager, anterior ocupând aceeaşi poziţie în cadrul grupului Cris-Tim, unul dintre cei mai mari producători de mezeluri, deţinut de familia Timiş. 

La finalul lunii noiembrie a anului trecut, grupul Carmistin a luat un credit sindicalizat în valoare de 427 milioane de lei pentru extinderea afacerii şi reprezentanţii businessului spuneau că vor face angajări, ţinta cea mare fiind ca grupul să ajungă în top 3 jucători din piaţa agroalimentară românească până în 2024. Astfel, la începutul lui 2021 a numit-o şi pe Violeta Răduţ în funcţia sales manager, care a fost key account manager în cadrul Cris-Tim, poziţie pe care a ocupat-o timp de patru ani.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO