Companii

Producătorul de componente auto Aptiv recrutează 200 de oameni pentru fabrica din localitatea Ineu, Arad

Producătorul de componente auto Aptiv recrutează 200 de...

Autor: Laurentiu Cotu

07.09.2022, 16:30 342

♦ Aptiv, care produce componente auto şi oferă tehnologie pentru automobile autonome, a fost cunoscută anterior sub numele de Delphi Automotive.

Producătorul de componente auto Aptiv Technology Services & Solutions, fost Delphi Packard România, are disponibile în prezent 200 de locuri de muncă pentru confecţioneri cablaje auto la fabrica din localitatea Ineu, judeţul Arad, potrivit site-ului Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Arad.

Com­pania Aptiv Technology Services & Solutions, cu sediul în localitatea Sânnicolau Mare, judeţul Timiş a ajuns anul trecut la un număr mediu de 4.514 angajaţi, conform datelor dispo­nibile pe site-ul Minis­terului Fi­nan­ţe­lor. Aptiv a finali­zat anul 2021 cu o cifră de afa­ceri de 1,58 mld. lei şi cu un profit net de 23,2 mil. lei conform datelor publice.

Aptiv, care produ­ce componente auto şi ofe­ră tehnologie pen­tru au­tomobile autono­me, a fost cunoscută anterior sub numele de Delphi Automotive, divizându-se în 2017 în Aptiv şi Delphi Technologies. Fabricile companiei Aptiv Technology Ser­vices & Solutions din Sânnicolau Mare şi Ineu produc sis­teme electri­ce, electro­nice de distri­buţie. Pro­dusele includ cablaje pen­tru caroserii, interi­oare şi uşi, precum şi cablaje mici. Com­pa­nia a mai avut o fabrică în oraşul Moldova Nouă, judeţul Caraş-Severin, unde producea sisteme de distribuţie electrică şi electronică, cu apro­xi­mativ 700 de angajaţi, pe care a închis-o în 2018 din cauza lipsei de personal.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO