Companii

Producătorul de şerveţele umede de bebeluşi Europack din Constanţa: „Am câştigat noi clienţi şi pe plan local, şi la export, avem afaceri mai mari cu 25% în S1/2023“

Producătorul de şerveţele umede de bebeluşi Europack...

Autor: Mirabela Tiron

19.07.2023, 00:07 794

Europack Media, o companie din Constanţa care produce şerveţele umede pentru bebeluşi, fondată de antreprenori locali, a finalizat prima jumătate a acestui an cu afaceri mai mari cu 25% şi dacă va păstra acest avans se va apropia de pragul de 100 mil. lei până la final de an, potrivit oficialilor companiei şi calculelor făcute de ZF.

„Am câştigat clienţi noi şi pe plan local, şi la export. Vindem în toate marile reţele de magazine din ţară, iar în afară trimitem şerveţele în toată Europa, Orientul Mijlociu, Asia. 80% din producţie sunt şerveţele umede pentru bebeluşi“, a spus pentru ZF Ştefan Babă, administratorul companiei. Pe piaţa locală, Europack vinde produse în marile lanţuri de magazine, precum Carrefour, Kaufland, Lidl, Auchan, Mega Image şi altele.

Europack Media este producător de şerveţele umede pentru bebeluşi, şerveţele umede de buzunar (inclusiv antibacteriene), şerveţele umede demachiante sau intime, şerveţele umede auto, de mobilă sau de baie, sub marca proprie sau cu etichetă privată.

 Datele publice arată că firma raporta  o cifră de afaceri de 75 de milioane de lei anul trecut şi profit net de 7,7 milioane de lei,  faţă de afaceri de 70 de mil. lei anul anterior şi un profit net de 15,9 milioane de lei, arată mfinante.ro. Numărul de angajaţi a crescut la 200 de persoane.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO