Companii

Producătorul de încălţăminte Marelbo din Suceava vrea ca în cinci ani să acopere România cu 100 de magazine şi tatonează şi ieşirea pe pieţele externe în 2020. Compania va accelera astfel ritmul de expansiune de la patru magazine pe an la opt deschideri l În prezent există o reţea proprie de circa 60 de unităţi

Producătorul de încălţăminte Marelbo din Suceava...

Autor: Cristina Roşca

26.11.2019, 18:21 318

„Deţinem 59 de magazine în România, amplasate în 30 de judeţe ale ţării. În anul 2019, am deschis patru unităţi noi. Avem în plan să continuăm ex­tin­derea de ma­gazine şi urmează ma­gazinul cu nu­mărul 60 la înce­putul anului 2020“, spune Ionuţ Bobu, CEO al Marelbo, companie deţinută de familia sa.

Producătorul şi retailerul de încălţă­min­te din judeţul Suceava a mers astfel cu ex­pansiunea în 2019 în acelaşi ritm ca şi în anul anterior când s-au inaugurat tot patru unităţi fără a se închide nicio alta.

„În cinci ani, vrem să ajungem la 100 de ma­gazine sub brandul Marelbo. Inten­ţio­năm ca în această perioadă să lansăm o ga­mă de în­călţăminte de lux şi accesorii“, adau­gă el. În con­textul în care în următorii cinci ar urma să se deschidă 40 de magazine, ritmul mediu ar fi de opt unităţi pe an, adică de două ori mai alert decât în perioada 2018-2019.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO