Companii

Proiect european de peste 1 mil. lei pentru copiii cu handicap neuropsihic din Cluj

Autor: Laurentiu Cotu

08.02.2012, 17:27 127

Consiliul Judeţean Cluj a depus spre finanţare un proiect în valoare totală de peste 1 mil. lei (circa 250.000 de euro), din care valoarea eligibilă este de 880.000 de lei (aproximativ 200.000 de euro), în vederea creşterii calităţii serviciilor oferite copiilor cu handicap neuropsihic sever din cadrul unui compelx de recuperare din Cluj-Napoca.

Proiectul ''Modernizare şi dotare complex de servicii pentru recuperarea şi reabilitarea copiilor cu handicap sever'' din Cluj-Napoca a fost depus spre finanţare în cadrul Programului Operaţional Regional 2007-2013, Axa prioritară 1 ''Sprijinirea dezvoltării durabile a oraşelor - poli urbani de creştere", Domeniul de intervenţie 1.1. ''Planuri integrate de dezvoltare urbană".

Perioada de implementare a proiectului este de 15 luni de la data semnării contractului de finanţare.

Proiectul vizează îmbunătăţirea calităţii serviciilor din centrul de recuperarea şi reabilitare a copiilor cu handicap sever din Cluj-Napoca, cu vârsta cuprinsă între 2 şi 14 ani, prin oferirea unor condiţii care să le formeze autonomia şi să faciliteze participarea activă a acestora la activitatea colectivităţii.

Investiţia prevede modernizarea clădirii complexului de servicii pentru recuperarea şi reabilitarea copiilor cu handicap, dar şi dotarea acestuia cu o bază materială corespunzătoare activităţilor desfăşurate.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Urmează ZF Bankers Summit'24