Companii

Proprietarul hotelului City Plaza din Cluj a investit 400.000 de euro într-un restaurant

Proprietarul hotelului City Plaza din Cluj a investit 400.000 de euro într-un restaurant

Foto: http://www.facebook.com/BricksRestaurant

Autor: Laurentiu Cotu

26.03.2012, 00:00 628

Omul de afaceri Sorin Dan, care deţine şi hotelul de cinci stele City Plaza din Cluj-Napoca, a investit circa 400.000 de euro în realizarea restaurantului Bricks. Noul local, amenajat pe o suprafaţă de 500 mp, are o capacitate de 90 de locuri, la care se adaugă şi un lounge, cu o capacitate similară.

Restaurantul este situat în apropiere de centrul municipiului Cluj-Napoca şi a fost inaugurat la finele lunii februarie. Bricks-(M)eating Point, Restaurant&Social Club funcţionează într-un spaţiu al municipalităţii clujene, închiriat în vara anului trecut.

"Restaurantul Bricks a fost inaugurat luna trecută, în urma unor investiţii de aproape 400.000 de euro. Localul se adresează segmentului medium de clientelă", a declarat Cosmin Sîndean, managerul hotelului de cinci stele City Plaza din Cluj.

El a mai spus că pe finalul anului 2012 sunt prevăzute încă două investiţii pentru completarea ofertei de servicii a hotelului City Plaza (un restaurant cu specific românesc şi un cigar bar&club), ambele localuri urmând să fie situate la subsolul clădirii. În ceea ce priveşte evoluţia hotelului de cinci stele deţinut de Sorin Dan la Cluj, City Plaza a realizat anul trecut o cifră de afaceri de circa 2,7 milioane de euro, în creştere cu 11% faţă de anul precedent.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO