Companii

Rasub Construct din Olt a aplicat pentru ajutor de stat ca să construiască o fabrică de ferestre, dar a fost respinsă. „Ne uităm la alte oportunităţi deschise mediului de afaceri“

Rasub Construct şi-a început activitatea în anul 2010, având ca obiect principal de activitate restaurarea şi consolidarea clădirilor şi a monumentelor istorice.

Rasub Construct şi-a început activitatea în anul 2010, având ca obiect principal de activitate restaurarea şi consolidarea clădirilor şi a monumentelor istorice.

Autor: Alina-Elena Vasiliu

01.05.2023, 09:43 2549

♦ Rasub Construct şi-a început activitatea în anul 2010, având ca obiect principal de activitate restaurarea şi consolidarea clădirilor şi a monumentelor istorice ♦ Cu un număr mediu de 70 de angajaţi, Rasub Construct a realizat în 2022 o cifră de afaceri de 35 de milioane de lei, în creştere cu 74% faţă de anul anterior, şi un profit de aproape 8 milioane de lei.

Rasub Construct, o companie de construcţii din Slatina, ju­deţul Olt, deţinută de Nico­lae-Flavio Finta, se numără printre aplicanţii care au fost respinşi de la ajutorul de stat, potrivit celei mai recente selecţii făcute de Ministerul de Finanţe, banii solicitaţi de companii având ca obiectiv construcţia unei fabrici de uşi şi ferestre din aluminiu în Slatina.

„În baza schemei de ajutor de stat pre­văzută de HG 959/2022, Rasub Construct a demarat proiectul ce vizează construirea şi dotarea unităţii de producţie cu echipa­mente performante şi eficiente din punct de vedere energetic, pentru producţia de uşi, ferestre şi pereţi despărţitori din metal“, a spus pentru ZF Mi­haela Marcu, director de dez­voltare la Rasub Construct.

Proiectul depus pro­pu­nea dezvoltarea unei linii de echipamente pentru de­bi­tare laser, îndoire sau ştanţare a piese­lor din oţel, inox şi aluminiu. Aceasta ar fi fost a doua fabrică din portofoliul Rasub Construct, care mai deţine o unitate de producţie de tâmplărie, însă din lemn, tot în Slatina.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO