Companii

Răzvan Popescu, antreprenor cu o experienţă de peste două decenii, a investit 350.000 de euro într-o clinică de recuperare medicală

Răzvan Popescu, antreprenor cu o experienţă de peste două decenii, a investit 350.000 de euro într-o clinică de recuperare medicală

Sursa foto: kinomed.ro

Autor: Florentina Niţu

05.10.2020, 17:15 286

În cinci ani antreprenorul îşi propune ca Kino Med să fie în vârful piramidei în materie de recuperare ortopedică şi neurologică cel puţin la nivelul României.

Răzvan Popescu, antrepre­nor cu o experienţă de peste două decenii în business, a investit 350.000 de euro într-o clinică de recuperare medicală, sub brandul Kino Med, pe care a deschis-o anul trecut, ca o răsplată pentru tatăl său, de profesie chirurg ortoped, care îşi dorea ca şi fiul său să devină medic.

„Ideea a încolţit undeva în anul 2012 când puteai simţi cum domeniul medical privat începea să îşi tureze motoarele, dar din motive de infra­structură, finanţare, legislaţie, poate chiar şi timp, am amânat această inves­tiţie. Ca antre­prenor începi să intuieşti cumva care este momentul startului într-un business, când toate elementele sunt favorabile, iar pentru noi anul acesta a fost 2019. Aveam locaţia ideală, finanţare, know how şi parteneri medicali cu care să plecăm la drum”, îşi aminteşte Răzvan Popescu, care a pornit afacerea alături de alţi doi parteneri.

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO