Retail&Agrobusiness

Austriecii de la Greiner au ajuns la 36 mil. euro şi 400 de angajaţi

Austriecii de la Greiner au ajuns la 36 mil. euro şi 400...

Autor: Laurentiu Cotu

20.03.2015, 00:05 1835
Grupul de companii Greiner România, care pro­duce ambalaje şi este controlat de acţionari austrieci, a realizat anul trecut o cifră de afaceri con­solidată de aproximativ 36 mil. euro, în creştere cu 4% faţă de anul anterior.
 
Grupul austriac are trei subsidiare în Ro­mâ­nia, Greiner Packaging Sibiu, Greiner Assistec Le­reşti şi Thrace Greiner Packaging din Şe­lim­băr, Sibiu (un joint-venture cu firma grecească Thrace Plastics, care deţine 50% din acţiuni).
 
„În sfera ambalajelor, 2014 a fost un an de reorganizare şi consolidare pentru un număr însemnat de jucători din industria alimentară, în special a laptelui, proces acompaniat de creş­te­rea segmentului de mărci private. În piaţa de non-food, în care activează în special compania Thrace Greiner Packaging, 2014 a fost un an de creştere, cu un accent deosebit pe evoluţia pro­du­cătorilor de vopsea“, a declarat Adrian Păunescu, CEO al Greiner Packaging.
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO