Retail&Agrobusiness

Clasamentul celor mai bune restaurante din România: în top 5, trei localuri sunt din Bucureşti şi două din Cluj-Napoca

Gault & Millau este în lumea gastronomică o etichetă similară numelui Michelin

Gault & Millau este în lumea gastronomică o etichetă similară numelui Michelin

Autor: Cristina Roşca

26.06.2019, 00:05 5193

Ghidul Gault & Millau, originar din Franţa şi prezent acum în circa 20 de ţări din lume, a analizat câteva sute de unităţi din România şi a selectat 275 de restaurante şi localuri POP (183 de restaurante şi 92 de localuri POP) din 15 oraşe din ţară pentru a fi incluse în clasamentul pe 2019.

Cele mai bune cinci restaurante din Ro­mânia sunt Bistro Ateneu din Bucu­reşti (cu un total de 15,5 puncte dintr-un maxim de 20 posibile), Baracca şi Fragment din Cluj-Napoca, Kaiamo şi The Artist din Capitală. Celor patru le-a fost acordat acelaşi scor, de 15 puncte.

În total au fost analizate câteva sute de localuri dintre care au fost selectate 275 pentru a fi incluse în cea de-a doua ediţie a ghidului Gault Millau România.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO