De unde vin produsele de la Auchan? ”150 de camioane alimentează zilnic magazinele noastre din România”

21 apr 2018 Ziarul Financiar

Grupul francez are 5,5 hectare de depozite în zona de vest a Bucureştiului, iar din mai 2018 va deveni operaţional şi un depozit de un hectar în Deva.

Retailerul Auchan, unul dintre cei mai importanţi jucători din retailul autohton, cu vânzări anuale de peste 1 mld. euro, lucrează cu companii partenere de transport care trimit zilnic circa 150 de camioane ca să alimenteze hipermarketurile şi magazinele de proximitate ale grupului francez pe piaţa locală.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

 
Cuvinte cheie:
Auchan
, magazine
, piata
, romania
, franta
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide