Retail&Agrobusiness

Dunapack a finalizat prima etapă de modernizare a fabricii de ambalaje de carton ondulat din Sfântu Gheorghe, parte dintr-o investiţie totală de 15 mil. euro

Dunapack a finalizat prima etapă de modernizare a...

Autor: Cristina Bellu

22.05.2019, 11:48 252

Producătorul de ambalaje din carton Dunapack, parte a grupului austriac Prinzhorn, a finalizat prima etapă de modernizare a fabricii de ambalaje de carton ondulat din Sfântu Gheorghe, jud. Covasna, proiect care face parte dintr-o investiţie totală de 15 mil. euro.

În prima fază  a fost extinsă capacitatea de stocare a depozitelor cu peste 4.000 de metri pătraţi şi utilarea fabricii cu o maşină de prelucrare şi cu o maşină de lipit, urmând ca în ce-a de-a doua etapă de modernizare să fie înlocuită maşina de prelucrare a cartonului ondulat cu un utilaj nou, etapă care urmează să fie finalizată în primul trimestru din 2020.

”Fabrica din Sfântu Gheorghe a funcţionat întotdeauna ca un pivot la nivel naţional, iar procesele de extindere şi modernizare îi vor consolida şi asigura această poziţie, pe o perioadă lungă de timp”, spune Alexander Enzenberg, Managing Director al diviziei Dunapack Packaging.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO