Retail&Agrobusiness

Frédéric Lamy, şeful retailerului francez Leroy Merlin în România: Aproape toate magazinele noastre sunt conduse de români. Managerii francezi sunt doar la început, pentru a gestiona deschiderile

Frédéric Lamy, CEO al Leroy Merlin România

Frédéric Lamy, CEO al Leroy Merlin România

Autor: Alina-Elena Vasiliu

21.02.2020, 18:30 267

♦ Şi pentru magazinul pe care urmează să-l deschidă în zona Theodor Pallady din Bucureşti, retailerul francez va pune iniţial un manager francez să coordoneze activitatea. Locul lui va fi luat ulterior de un român.

Retailerul francez de bricolaj Leroy Merlin a ales manageri români pentru aproape toate magazinele pe care le are pe piaţa locală, adoptând strategia ca, la început, punctele de desfacere să aibă şefi francezi, care să impună direcţia de management, iar ulterior aceştia să fie înlocuiţi de români.

„Aproape toate din cele 17 magazine pe care le avem sunt conduse de români. Doar doi manageri francezi coordonează activită­ţile din magazine în acest moment. Şefii fran­cezi sunt doar la început, pentru a gestiona deschiderile“, spune Frédéric Lamy, CEO-ul Leroy Merlin România.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO