Retail&Agrobusiness

Grupul Le Manoir, fondat de antreprenorul Cristian Preotu, îl recrutează pe Silviu Ţolu în poziţia de marketing manager, pentru a susţine extinderea accelerată a businessului în următoarea perioadă

Grupul Le Manoir, fondat de antreprenorul Cristian...

Autor: Cristina Bellu

26.06.2023, 12:50 408

Grupul de firme Le Manoir, sub umbrela căruia sunt reunite mai multe businessuri, cele mai multe din domeniul gastronomiei fine, l-a recrutat pe Silviu Ţolu, care din poziţia de marketing manager va susţine extinderea accelerată pe care companiile grupului şi-au propus-o pentru următorii doi ani.

”Având în vedere cota din piaţa locală de luxury şi segmentele pe care operează companiile grupului, nu cred că există o provocare profesională mai mare pentru mine în România”, spune Silviu Ţolu.

Acesta deţine un MBA în Design, Fashion & Luxury Goods la Bologna Business School şi are o experienţă semnificativă pe segmentul de bunuri de lux atât din poziţia de antreprenor cât şi din cea de colaborator al unor branduri importante precum Dior.

Grupul Le Manoir, cu afaceri de peste 10 milioane de euro la nivelul anului 2022, a fost înfiinţat în anul 2004 de către antreprenorul şi expertul în luxury, Cristian Preotu, şi operează magazinele gourmet Comtesse du Barry, unul dintre cei mai mari jucători pe segmentul cadourilor corporate din România, restaurantele de gastronomie fină Sushi Room şi Le Bistrot Francais, primul restaurant Relais & Châteaux din Europa de Est, magazinele de fashion Petit Bateau şi Kids Around şi domeniul Carpathian Estate din judeţul Buzău.

Companiile deţinute de Preotu sunt prezente şi pe pieţe externe precum Franţa, Serbia sau Luxemburg.

”Pe termen mediu şi lung ne-am propus să ne menţinem poziţia de lider pe piaţa de luxury lifestyle prin extinderea şi consolidarea business-ului actual. Gestionăm proiecte cu parteneri importanţi, am deschis recent Le Manoir Gourmet Market, cel mai mare magazin de luxury gourmet din Bucureşti şi am redeschis Le Bistrot Francais într-o nouă formulă, chiar mai exclusivistă”, adaugă Cristian Preotu, proprietarul grupului Le Manoir.


 

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO