În fruntea giganţilor internaţionali: Producătorul român de cosmetice Farmec domină piaţa locală a produselor solare, care a ajuns la 64 de milioane de lei

30 iul 2018 Autor: Georgiana Mihalache

Farmec Cluj, cel mai mare producător român de cosmetice, se află pe primul loc după cota de piaţă în ceea ce priveşte vânzările de produse pentru protecţie solară după doar doi ani de când compania a relansat această categorie de produse.

Producătorul român depăşeşte astfel bran­duri internaţionale precum Beiersdorf (Nivea), L’Oreal sau Avon în categoria produ­se­lor solare, o piaţă care a ajuns la 64 mil. lei în 2017, po­trivit datelor oferite de compania de cercetare de piaţă Euromonitor.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 30.07.2018

 
Cuvinte cheie:
Farmec
, produse
, cosmetice
, producator
, roman
, piata
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide