Nemţii vor să cucerească fiecare loc din România: reţeaua Kaufland deschide primul magazin amenajat într-un cort pe litoral, în Mamaia Nord

24 iun 2018 Autor: Roxana Rosu

Retailerul german Kaufland a inaugurat primul hipermarket amenajat într-un cort pe litoral, în staţiunea Mamaia Nord, judeţul Constanţa, după ce în vara anului trecut a deschis un magazin similar la Sovata.

Magazinul din Mamaia Nord va fi deschis până pe 15 septembrie şi are o suprafaţă de vânzare de aproximativ 1.400 de metri pătraţi, plus parcarea de 112 locuri.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

 
Cuvinte cheie:
Kaufland
, deschidere
, magazin
, mamaia
, litoral
, amenajare
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide