Retail&Agrobusiness

Când producători mari închid fabrici, un mic producător extinde producţia. Info Prot Impex, o fabrică de textile din judeţul Prahova, îşi extinde capacitatea de producţie printr-o investiţie de 600.000 lei

Când producători mari închid fabrici, un mic...

Autor: Alexandra Cepăreanu

21.02.2020, 17:45 4367

♦ Aproximativ 40% din investiţie provin din fonduri europene l♦ Compania a încheiat anul 2018 cu afaceri de peste 4,2 mil. lei.

Info Prot Impex, producător de echipamente de lucru şi produse textile, ce deţine o fabrică în satul Plaiu, comuna Proviţa de Sus, judeţul Prahova, îşi extinde capacitatea de producţie printr-o investiţie de aproximativ 600.000 de lei, din care 40% fonduri europene, a spus pentru ZF Relu Negoiţă, unul dintre administratorii companiei Info Prot Impex.

„Am început să lucrăm la acest proiect în 2016, dar a durat până am primit toate avizele şi până a fost aprobat pentru atragerea fondurilor europene. Suma de 240.000 de lei acoperă 40% din investiţie şi provine din fonduri europene”, a spus Relu Negoiţă. 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO