Retail&Agrobusiness

​Producătorul de utilaje agricole Ruris din Craiova produce 600 de aparate pentru igienizare, pentru combaterea răspândirii coronavirusului

​Producătorul de utilaje agricole Ruris din Craiova...

Autor: Alexandra Cepăreanu

20.03.2020, 14:01 12702

Compania Ruris din Craiova, controlată de antreprenorul Cătălin Stroe, care produce şi vinde utilaje agricole, face 600 de aparate pentru igienizare - automizoare şi aparate de stropit –, pentru combaterea răspândirii COVID-19 în România.

„Compania românească RURIS continuă acţiunile pentru sprijinirea autorităţilor, oferind, cu ajutorul World Vision România, 600 de aparate pentru igienizare. Atomizoarele şi aparatele de stropit vor ajunge la Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă, care le va împărţi ulterior către structurile din teritoriu”, a spus Cătălin Stroe, CEO al Ruris.

Compania din Craiova şi World Vision România au început demersul prin sprijinirea autorităţilor locale din Dolj,  dar şi a spitalelor din Craiova, care tratează bolnavii şi suspecţii de coronavirus.

Ruris, companie specializată în fabricarea de motoutilaje pentru agricultură, are capital 100% românesc şi a fost fondată în 1993 de către antreprenorul craiovean Cătălin Stroe. În cadrul companie lucrau în 2018 circa 113 salariaţi, potrivit ultimelor date publice.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO