Retail&Agrobusiness

Retailerul Kaufland creşte venitul minim net în companie la peste 2.100 lei pe lună, cu 60% peste salariul minim la nivel naţional. Nemţii vor angaja 1.000 de oameni în 2020

Marco Hößl, CEO al Kaufland România:

La nivelul companiei ne-am asumat activ angajamentul de a crea un mediu de lucru corect şi de a oferi pachete salariale competitive. Este motivul pentru care, în continuarea majorărilor salariale anunţate anul trecut, începând cu 1 martie 2020, vom mări venitul minim brut la 3.650 lei.

Marco Hößl, CEO al Kaufland România: La nivelul companiei ne-am asumat activ angajamentul de a crea un mediu de lucru corect şi de a oferi pachete salariale competitive. Este motivul pentru care, în continuarea majorărilor salariale anunţate anul trecut, începând cu 1 martie 2020, vom mări venitul minim brut la 3.650 lei.

Autor: Cristina Roşca

31.01.2020, 20:00 247

♦ Grupul german a majorat cu 10% venitul minim net în companie ♦ În ultimii trei ani salariile din Kaufland aproape s-au dublat ♦ Lanţul de hipermarketuri este primul care anunţă majorări salariale în 2020, iar pe baza acestor noi date Kaufland ar fi din martie retailerul care oferă cel mai ridicat venit minim, potrivit celor mai recente date ale ZF ♦ Kaufland are local peste 13.000 de salariaţi.

 

Retailerul german Kaufland, liderul comerţului local după cifra de afaceri, a majorat venitul minim în companie la 3.650 de lei brut (2.135 de lei net), cu 10% peste nivelul anterior, stabilit în urmă cu circa un an. Majorarea va intra în vigoare la 1 martie 2020.

„La nivelul companiei ne-am asumat activ angajamentul de a crea un mediu de lucru corect şi de a oferi pachete salariale competitive. Este motivul pentru care, în con­tinuarea majorărilor salariale anunţate anul trecut, începând cu 1 martie 2020, vom mări venitul minim brut la 3.650 lei“, a declarat Marco Hößl, CEO al Kaufland România.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO