Retail&Agrobusiness

Starbucks merge în Veranda, care ajunge la un grad de ocupare de 85%

Starbucks merge în Veranda, care ajunge la un grad de...

Autor: Cristina Bellu

19.07.2016, 12:05 544

"Starbucks completează oferta variată pe care o vom avea în zona de restaurante a Veranda, astfel încât vizitatorii să poată alege dintr-o gamă completă de opţiuni pentru petrecerea timpului liber. Starbucks este una dintre cele mai apreciate cafenele prezente pe piaţa din România şi ne bucurăm că au ales să deschidă o nouă locaţie în centrul nostru comercial. În acest moment, toate spaţiile din zona de restaurante sunt închiriate sau suntem în discuţii foarte avansate cu chiriaşii", a spus Andrei Pogonaru, dezvoltator al centrului comercial Veranda.

Cafeneaua Starbucks va ocupa un spaţiu interior în zona de restaurante de la parterul centrului comercial şi va avea şi o terasă.

"Urmărim mereu să deschidem noi locaţii, astfel încât să fim cât mai aproape de clienţii noştri. Veranda ne-a oferit spaţiul ideal, potrivit standardelor noastre, iar tipul proiectului, calitatea şi poziţionarea lui excelentă au făcut ca această decizie să fie una firească", a adăugat Mateusz Sielecki, director regional Starbucks România.

Printre chiriaşii din zona de restaurante se mai numără Oro Toro, Pizza Coloseum, Salad Box, K-Grill, Rustic, Toan’s, Spartan şi cofetăria Sweet by Marvio.

Veranda va avea o suprafaţă închiriabilă de aproximativ 30.000 de metri pătraţi şi va fi inaugurat în ultimul trimestru al acestui an. Principalele ancore vor fi hipermarketul Carrefour (10.000 mp) şi magazinul H&M (2.200 mp), alături de care se vor găsi peste 100 de magazine, restaurante şi cafenele. Centrul comercial va avea o parcare de 1.200 de locuri şi un spaţiu verde de 15.000 de metri pătraţi, care iarna va găzdui un patinoar şi un târg de sărbători, iar vara este destinat relaxării şi petrecerii timpului liber, inclusiv activităţi pentru copii.

De asemenea, odată cu deschiderea centrului comercial vor fi încheiate şi lucrările la infrastructura zonei Obor, în valoare de 2 milioane de euro, care presupun lărgirea străzii Ziduri Moşi cu câte o bandă pe sens, precum şi a trotuarului, dar şi modernizarea staţiei de tramvai şi construirea unui refugiu.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO