Tranzacţie între antreprenori locali în agricultură. Ioan Biianu devine singurul acţionar al grupului timişorean de agrobusiness Glissando

5 feb 2018 Autor: Alexandra Cepăreanu

Ioan Biianu, unul dintre fondatorii grupului timişorean de agrobusiness Glissando şi administrator al acestuia, devine singurul acţionar după ce preia acţiunile partenerului său Radu Ienovan.

„Urmare a acestei tranzacţii, grupul de companii Glissando, pe care l-am fondat alături de partenerul meu Radu Ienovan, va intra într-o nouă etapă de dez­vol­tare şi consolidare a afacerii, orien­tată spre ex­ploa­tarea sinergiilor din ca­drul grupului, creş­te­rea şi diver­sifi­carea ac­tivi­tăţii de producţie, extin­de­rea paletei de produse şi întărirea re­ţelei de distribuţie“, a anunţat Ioan Biianu.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 05.02.2018

 
Cuvinte cheie:
grup
, tranzactie
, agricultura
, actionari
, antreprenori
, partener
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide