ANALIZĂ

Trei dintre marile zece reţele de comerţ modern şi-au schimbat şefii în ultimele săptămâni

12 iul 2018 Autor: Cristina Rosca

♦ Doi expaţi şi un român au preluat sau urmează să preia frâiele unor afaceri totale de 18 mld. lei ♦ Carrefour, Mega Image şi Selgros şi-au schimbat şefii pe o piaţă unde jocurile sunt făcute de zece reţele străine ♦ Cine sunt cei care conduc afacerile de 55 mld. lei din comerţul modern şi care au în spate o armată de 80.000 de salariaţi.

Comerţul modern este o pia­ţă de circa 2.500 de ma­gazine sub mai multe for­mate – hipermarketuri, supermarketuri, magazine de proximitate sau dis­count. Aceste companii sunt şi unii dintre cei mai mari angajatori din economie, cu mii sau chiar peste 10.000 de salariaţi fiecare.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 12.07.2018

 
Cuvinte cheie:
comert
, retele
, schimbare
, sefi
, afaceri
, preluare
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide