Un brand japonez de accesorii intră pe piaţa românească

Secțiune susținută de Medlife Logo

10 aug 2018 Autor: Georgiana Mihalache

Japonezii de la Miniso deschid primul magazin în Veranda Mall.

Discounterul japonez de accesorii şi produse pentru casă Miniso, care a avut o evoluţie spectaculoasă ajungând la peste 2.600 de magazine în primii cinci ani de la înfiinţare, intră şi pe piaţa din România şi deschide primul magazin în Veranda Mall, potrivit unui banner amplasat în incinta centrului comercial.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 10.08.2018

*MedLife susține informarea și educarea ca sursă principală de dezvoltare a unui business sănătos. De aceea, recomandăm informarea continuă cu ajutorul articolelor din secțiunea Companii!

 
Cuvinte cheie:
mall
, deschidere
, piata
, magazine
, produse
, accesorii
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide