Retail&Agrobusiness

Veşti bune. A fost anunţată data când va fi lansată prima sesiune a programului Rabla pentru electrocasnice din 2022

Veşti bune. A fost anunţată data când va fi lansată...

Autor: Alexandru Nanu

28.01.2022, 21:30 41999

Administraţia Fondului de Mediu a publicat calendarul programelor de finanţare lansate de AFM pentru anul 2022 şi prin care anunţă o nouă seiune a programului Rabla pentru electrocasnice, respectiv prima sesiune din anul 2022.

Conform calendarului AFM, în anul 2022 programul Rabla pentru electrocasnice se va desfăşura în doua sesiuni, prima sesiune fiind în luna mai a acestui an, iar a doua în ultima lună a acestui an.

În program sunt eligibile nouă categorii de produse: maşini de spălat rufe inclusiv uscător, maşini de spălat vase, aparate frigorifice, uscătoare de rufe, aparate de aer condiţionat inclusiv aparate de aer condiţionat portabile, televizoare, aspiratoare, laptopuri şi tablete.

Cei care doresc să beneficieze de acest program, trebuie să intre în platforma de pe site-ul Administraţiei Fondului pentru Mediu şi să îşi genereze contul de utilizator.

Prima sesiune va începe în data de 6 mai 2022, iar cea de-a doua sesiune în data de 2 decembrie 2022.

Publicarea Ghidului de Finanţare în Transparenţă va avea loc în data de 11 februarie, conform calendarului AFM.

Bugetul alocat Programului în anul 2022 este de 100 milioane lei. Prima sesiune va avea un buget alocat ce se ridică la 40 de milioane de lei. A doua sesiune va avea un buget alocat ce se ridică la 60 de milioane de lei.

 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO